NaslovnicaNovostiANKETA O POSLOVNIM I PRIVATNIM PUTOVANJIMA U BiH 2018

ANKETA O POSLOVNIM I PRIVATNIM PUTOVANJIMA U BiH 2018

anketa

Statističke institucije u Bosni i Hercegovini (Agencija za statistiku BiH, Federalni zavod za statistiku i Republički zavod za statistiku RS) u ovoj godini provode drugi dio Ankete o privatnim i poslovnim putovanjima (APPP) za 2018. godinu.

APPP će biti provedena na teritoriju cijele BiH od 25. ožujka do 7. travnja na uzorku od 4.050 slučajno odabranih domaćinstava iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, od toga u Federaciji BiH na uzorku od 1.700 domaćinstava.

Anketiranje izabranih domaćinstava će raditi anketari koje je akreditirao Federalni zavod za statistiku, najavljeno je iz tog zavoda.

Svrha istraživanja “Turistička aktivnost stanovništva Bosne i Hercegovine”, odnosno Federacije BiH jest osigurati osnovne podatke o nacionalnom turizmu, tj. podatke o putovanjima domaćeg stanovništva u dobi od 15 i više godina.

Podaci koje ispitanici daju o sebi i članovima svoga domaćinstva su povjerljivi i bit će objavljeni u agregiranom obliku.

Uporaba, povjerljivost i zaštita podataka utvrđena je člancima od 36. do 42. Zakona o statistici Federacije BiH i primjenjivat će se prilikom statističke obrade predmetnih podataka.

e-registar

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 22.2 °C
Tlak zraka: 988.2 mbar
Relativna vlaga: 42.0 %
Brzina vjetra: 5.0 m/s
Smjer vjetra: JI
Udar vjetra: 9.1 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 24.4.2019 17:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

Investicijski-profil-Grude-ENG-WEB Page 01

trebizat-heritage-trails