NaslovnicaNovostiPriopćenje s 5. sjednice Općinskog vijeća Grude

Priopćenje s 5. sjednice Općinskog vijeća Grude

 

Općinsko vijeće Grude održalo je 5. sjednicu 29. ožujka 2017. godine. Dnevni red, od 27  točke dnevnog reda, dostavljen u materijalima jednoglasno je usvojen. Svi predloženi akti su usvojeni.

 

Nakon glasovanja, jednoglasno su usvojena Izvješća o radu Općinskog načelnika u 2016. godini i Izvješće o izvršenju Proračuna općine Grude u 2016. godini.

 

Jednoglasno su usvojena Izvješća o radu u 2016. godini: Narodne knjižnice Grude, Osnovnih škola općine Grude, Osnovne glazbene škole Grude i Srednje škole Grude.

 

Izvješća o radu u 2016. godini: Crvenog križa Grude, Vatrogasnog društva Grude, Dragovoljnog vatrogasnog društva Gorica i EKO Udruge Kadulja Grude, jednoglasno su usvojena.

 

Također su jednoglasno su usvojena Izvješća o radu u 2016. Godini: Hrvatskog nogometnog kluba „Grude“, Grude, Hrvatskog nogometnog kluba „Drinovci“ Drinovci, Košarkaškog kluba „Grude“ Grude, Hrvatskog ženskog rukometnog kluba „Grude“ Grude i Društva Grudske mažoretkinje Grude.

 

Nakon glasovanja, jednoglasno su usvojena Izvješća o radu Udruga stradalnika proisteklih iz Domovinskog rata Grude u 2016. godini. 

 

Srednjoj školi Antuna Branka Šimića Grude dana je suglasnost za uvođenje novog zanimanja-geodetski tehničar u 2017./2018. godini.

 

Silvio Bogut je jednoglasno razriješen dužnosti člana u Odboru za reviziju JP KOMUNALNO d.o.o. Grude, zbog podnošenja ostavke.

Cmilja Šimunović, iz Gruda, ponovno je imenovana za ravnateljicu Dječjeg vrtića Grude na mandatno razdoblje od četiri godine

Gradovi prijatelji

grad-prijatelj-slunj

grad-prijatelj-baldisero-to

 

KARTA GEOPORTALA

geoportal

PREGLED KATASTARSKIH PODATAKA

katastar

Vrijeme u Grudama

Temperatura: 18.9 °C
Tlak zraka: 990.2 mbar
Relativna vlaga: 68.0 %
Brzina vjetra: 0.6 m/s
Smjer vjetra: Z
Udar vjetra: 2.6 m/s
Količina oborina: 0.0 l
Ažurirano: 20.10.2017 12:00

ss2017

Prostorna osnova općine Grude

prostorna-osnova

Pretraživanje

trebizat-heritage-trails